Get Adobe Flash player

Nagradni natječaj

„Svadbeni običaj u opis skroji i najam vjenčanice osvoji!“

wg


Pripreme za vaš dan iz snova zasigurno su u punom jeku, obaveza je mnogo, a tradicija nalaže i neke svadbene običaje kojih je, svi znamo, jako puno i poprilično su živopisni. Jeste li već razmišljali o njima?

Kako bi sudjelovali u natječaju i osvojili besplatni najam vjenčanice by Wedding City, opišite nam svadbene običaje koje ćete upriličiti na svojem vjenčanju ili pak one koje pod svaku cijenu želite izbjeći. Bacanje buketa i podvezice, prvi ples i zajedničko rezanje torte samo su neki od njih – a koji su to običaji s kojima ste se vi susreli, a posebno su vam romantični ili su vas pak nasmijali do suza... ? Opišite nam i - osvojite svoju vjenčanicu iz snova!

 

Svoje prijave šaljite na naš e-mail: CLOAKING , uz napomenu «Svadbeni običaj u opis skroji i najam vjenčanice osvoji». Obavezno ostavite i svoje osobne podatke: ime i prezime, adresu, broj mobitela i e-mail adresu.

 

Nasmijte nas, zabavite ili raznježite – važno je da budete kreativni i originalni jer vjenčanicu iz snova osvaja autor prijave koju žiri proglasi najboljom.

 

Natječaj traje od 11. do 27.1.2016.

 

Više na LINKU!