Get Adobe Flash player

- Restoran LAGUNA K2_FEATURED

 

Restoran za vjenčanja

Za važne događaje u Vašem životu kao što su vjenčanja Restoran Laguna je idealno mjesto za Vas.  Profesionalno osoblje, vrhunska gastronomska i enološka ponuda te atraktivan prostor  zasigurno nas čine prvim izborom u Vašem odabiru.


Moderno uređene sale za svadbene svečanosti odišu ugodnom atmosferom, kapaciteta od 100 do 800 uzvanika, a gastro ponuda se bazira na unaprijed dogovorenim menu-ima od nekoliko slijedova ili u obliku hladno-toplog buffeta. Neka Vaši prvi bračni koraci budu u skladu s našom prirodom, opušteni i za pamćenje.

Osim svadbenih svečanosti organiziramo i krstitke, rodjendane, razne evente, prezentacije, kongrese, prve pričesti i krizme, karmine, poslovne ručkove i večere, kao i sve ostale prigode. Takodjer Restoran Laguna u CENTRU ELEZ Vam nudi i izbor dnevnih menua - gablece.

ODOBRAVAMO POPUSTE!

 

 

Ujedno omogućujemo ispraćaj mladenaca sa vlastitim najpovoljnijim cateringom. Tijekom svadbenih svečanosti mladencima stoji na raspolaganju luksuzni apartman a za goste nudimo mogućnost najma 18 moderno uređenih soba.

 

Gastronomska oaza smještena u samom Centru ELEZ, pruža vrhunski gastro doživljaj. Široka ponuda vrhunskih jela zadovoljit će svakog istinskog gurmana. Ugodni ambijent i profesionalno osoblje učinit će Vaš boravak u restoranu Laguna jednostavno nezaboravnim dok organizacija svečanosti svih vrsta naša je specijalnost. Ukažite nam povjerenje, a sve drugo za istinski doživljaj prepustite nama. Dobro nam došli!

 

 

 

Osim svadbenih svečanosti organiziramo I krstitke, rodjendane, evente, prezentacije, kongrese, prve pričesti I krizme, poslovne ručkove I večere, ostale prigode. Dvorane kapaciteta 100-800 sjedećih mjesta. Takodjer restoran Laguna u CENTRU ELEZ Vam nudi I dnevni menu-gablece.

K2_ADDITIONAL_INFO

  • Grad: Sesvetski Kraljevec
  • Županija: Grad Zagreb
  • Ulica i broj: Dugoselska 33A
  • Telefon: (01) 2022 711
  • Kontakt osoba: Dalibor Krznec
  • Fax:: (01) 2022 713
  • Mobitel:: 091/234-8773
K2_READ 6806 K2_TIMES

K2_MEDIA