Get Adobe Flash player

- Dvorana L'amour K2_FEATURED

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novootvorenu dvoranu za vjenčanja L'amour. Dvorana L'amour nalazi se na Jankomiru, u Škorpikovoj 11a, te s time predstavlja vrlo povoljnu lokaciju za građane grada Zagreba, ali i okolice, s obzirom da je na sjecištu svih zagrebačkih autocesta na zapadnom ulazu u grad.

 

Sama dvorana prostire se na 600 m2 i kapaciteta je do 330 osoba. U sklopu dvorane nalazi se pregradna stijena pomoću koje se prostor može smanjiti te tako nastaje intimnija i manja dvorana za 100 osoba. Pogled na prostrani plesni podij i pozornicu te osvijetljeni reljefni šank pružiti će vam osjećaj romantike i opuštenosti.

 

Naša gastronomska ponuda ujedinjuje kreativnu i tradicionalnu hranu s toplim ambijentom i kvalitetnim izborom vina. Okusi hrane istančano su čisti, spravljeni od svježih namirnica, a kuhari vrlo kreativni i spremni udovoljiti svakoj gastronomskoj želji gosta. Za Vašu svadbenu svečanost sami kreirate slijedove jela koji će se posluživati, a na tom meniju može se naći od tradicionalnih svadbenih jela, preko ribljih i konačno do posebno dizajniranih jela za gurmane.

 

Luksuzna dvorana L'amour ostavit će Vaše uzvanike bez daha svojim interijerom i uređenjem, a rasvjeta sa mogućnošću promjene boja unutar dvorane ostavlja poseban dojam tonaliteta vaše svečanosti. Uz rasvjetu, nudimo Vam i stropno ozvučenje koje se proteže do sanitarija i sobe za pušenje, jednako luksuzno opremljene, kako se ni na jedan trenutak ne bi propustili najznačajniji trenuci Vaše svečanosti.

 

Osim rasvjete i specijalnih efekata, u cijenu je uključen projektor sa platnom na kojemu možete pokazati uzvanicima trenutke iz djetinjstva ili nekog drugog, Vama dragog razdoblja Vašeg života, te nudimo mogućnost najma ostalih specijalnih efekata kao što su zvjezdano nebo, bubble machine, projicirana imena mladenaca, dim mašina itd.

 

Ujedno Vam nudimo kompletnu organizaciju Vaše svadbene svečanosti koja uključuje opremu za mladence, cvijetne dekoracije, usluge snimanja i fotografiranja, najam automobila i limuzina, izrada pozivnica i zahvalnica, najam glazbenih izvođača itd.

 

Dođite i uvjerite se da vjenčanje iz bajke postoji.

K2_ADDITIONAL_INFO

K2_READ 9936 K2_TIMES

K2_MEDIA

Dim lights Embed Embed this video on your site

K2_IMAGE_GALLERY